Изработка на Drupal (Друпал) уеб сайт

Разработка на уеб сайт, дизайн, тема, модул с Drupal (Друпал) е уеб услуга, при която използваме готова и безплатна CMS система, което пести време и пари за реализирането на цялостния проект. Цената на крайния продукт е по-ниска от изработването на CMS система от нулата, но този подход е подходящ само в някои проекти – обикновено за по-малки проекти, без нужда от допълнителна разработка впоследствие или точно при планиране на допълнителна разработка впоследствие, която я има (полу-)готова и ще може бързо и евтино да се добави.

Разработка на уеб сайтове и модули за Drupal (Друпал)
Разработката на уеб сайтове с Друпал е сравнително бързо – самият CMS се инсталира и настройва на хостинг сървър, след което се правят всички конкретни за вашия проект разработки и финални настройки. Възможно е да се използва готов дизайн (платен или безплатен) от 0 до $100, както и готови модули (плъгини), всеки от които може да се заплаща отделно.

В сравнение с разработката за WordPress, платените дизайни и модули на пазара са доста по-малко, конкуренцията е по-слаба и логично цените са по-високи. Въпреки това, изборът на Drupal CMS може да има повече ползи от изработката с WordPress или друг CMS, поради което тези $20, $60 или $130 впоследствие да се избият от по-бързото реализиране на проекта или по-добрата работа на сайта.

Друпал сайтове често са по-добър избор за сайтове на огранизации, които нямат големи изисквания към дизайна и ефектите, но пък имат по-сложна структура на съдържанието, ползват се от много на брой служители, за които е важно да могат лесно да работят със софтуера и да публикуват нужната информация.

Разработката на Drupal модули е по-скъпо и по-трудно за някои уеб разработчици и програмисти, но когато концепцията изпълнява заложените цели – това е от по-малко значение.

Поддръжка на Drupal уеб сайтове
Поддръжка на Drupal уеб сайтове е услуга, която осигурява като минимум техническата поддръжка и нормалната работа на Drupal сайта. Нашата услуга също може да включва допълнителни дейности и услуги за бързодействие на сайта, SEO оптимизация и др.

Предлагаме пълна гама от услуги, които се превръщат в цялостно решение за поддръжката на уеб сайта за нашите клиенти. Така клиентът няма да губи време и пари в търсене на допълнителни фирми или специалисти за Друпал, а ще се концентрира върху своята работа – т.е. своя бизнес или проект.

Защо и кога да изберем Drupal CMS за уеб сайт
Базирайки се на статистика от средата на 2017г., Друпал е най-използваната CMS платформа за ентърпрайс (enterprise) сайтове, изпреварвайки дори WordPress. Това идва да покаже, че понякога не е важно количеството, а качеството. Използването на WordPress сайтове е над 50% от всички CMS платформи, което е над 10 пъти повече от Drupal платформата, но въпреки това – изборът за enterprise-сайтове е Drupal. Може би е по-стабилен или получава по-малко ъпдейти…, но едно е сигурно – понякога има и по-подходящи решения от най-популярните.

Изработка на Drupal (Друпал) уеб сайт – Gigov – Изработка на Web сайтове